Meten TV hoogspanning. (Techniek Radio/TV)

door snameroc, 06.02.2008, 17:31 (5948 dagen geleden) @ soundman2

Henk het is geen nettrafo maar een op direkte net werkende lijntrafo.
Ook bij de em6 komt het voor, vaak zijn de toestellen totallos na zo een doorslag.
Er zijn ook reperateurs die bepaalde type trafo's preventief vervangen.
Bij een tv heb je wel het feit dat de antenne ingang aan de cai aarde hangt daar is de cai natuurlijk niet voor bedoelt maar dit zorgt er wel voor dat de netzekering er uit gaat.
En wat denk je van de netschakelaars welke jaren gebruikt zijn die vol sluiting maakte op het net en daarmee na lang broeien ook wel eens contact maakte met de aarlus van de BB.
Wat betreft de mening van de onderzoekers heb je gelijk maar dat betekent ook dat je geen reserve wiel onder de auto van de buurvrouw mag doen want je zou wel eens de buiten te vast of niet vast genoeg kunnen doen.
Je moet ook nog eens een beetje op jezelf durven en kunnen te vertrouwen.
Wij doen op ons werk dagelijks 10 tallen nen3140 veiligheidskeuringen ook op pc's en toebehoren in de industriele markt. Het test toestel wordt jaarlijks gekeurt en neem van mij dat ik daar al met heel wat mensen over gedisctieerd heb onderandere ivm vca audits.
Ik kan je een ding zeggen de instantie's die jouw beoordelen snappen het zelf vaak ook niet en vaak eindigd het gesprek met jullie zullen het wel weten want jullie zijn de specialist.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum