Onderdelen voor een Philips 11LX522a televisie (Gezocht)

door Leo Snoeren ⌂ @, Dongen, 12.01.2018, 20:00 (98 dagen geleden)

Beste forumlezer,

Eindelijk ben ik weer eens met een reparatie voor mijzelf bezig, een Philips televisie, 11LX522a. Ooit een keer gekocht als werkend (en dat was'tie ook wel), maar nu eens goed in orde maken. Het beeld is veel te donker en de potmeters kraken dat het een lieve lust is.

Maar inmiddels heb ik geconstateerd dat er wat dingen met de televisie gebeurd zijn in het verleden. Ik zou het toestel graag weer origineel willen hebben.

Ik ben op zoek naar beide telescoop antennes en de aansluiting met steker, zoals die ooit op de televisie hebben gezeten. Nu is alles wat met antenne te maken heeft eraf gesloopt. Ik weet ook wel dat ik er niets meer mee kan ontvangen, maar ik zou de televisie graag origineel hebben. Een erg goede foto heb ik er niet van, maar als de antennes erop zitten zou het er zo uit kunnen zien:

[image]

Tevens is de hoogspannings gelijkrichter (een DY51) vervangen door een diode:

[image]

Ik zou hier graag weer een buisje in zetten (die heb ik wel liggen), maar de hele buisvoet is leeg gesloopt en de gloeidraad wikkeling is verdwenen. Ik zoek zo'n buisvoetje, liefst met hoogspannings wikkeling voor op de trafo.

Een compleet (sloop)toestel mag ook.

Ik ben benieuwd.......

--
Met vriendelijke groet,

Leo Snoeren

www.rrd.demon.nl

leosnoeren(apenslingertje)rrd.demon.nl


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum