Weer een Radio kunnen redden (Algemeen)

door Gradus @, Hart van Friesland, 11.11.2017, 17:42 (98 dagen geleden) @ soundman2

Nog niet zo lang geleden was er ook een discussie, dat je eerst beter alle onderdelen kunt vervangen, het moet toch gebeuren anders blijf je repareren.........

Let op, u wordt doorgesluisd naar een forum met onderdelen zonder buizentechniek:-D
http://www.philipsradios.nl/forum/index.php?mode=thread&id=39484

Beste "soundman", je begint in deze volledig misplaatste bijdrage met een citaat dat ik in de bijdragen van Henk en Jack niet kan terugvinden . Vervolgens schrijf je ipv een duidelijke vraag te beantwoorden hele verhalen over reparaties aan niet Revox gerateerde apparatuur . Ook komt er nog een totaal nergens opslaande reactie nav. het woord recappen .Wat denk je hiermee op dit forum nu eigenlijk te bereiken ?
Na bestudering van oudere bijdragen van jouw hand kan ik, buiten het feit dat je blijkbaar aan een bril toe bent, alleen maar constateren dat je een voorspelbare en obsessieve drang hebt om alles wat niet binnen je beperkte denkraam past zonder enige vorm van onderbouwing als onmogelijk af te serveren, een duidelijk geval van het gebrek van voortschrijdend inzicht .
Je schrijft ook nog dat repareren een vak is dat jij beheerst . Jezelf op de borst kloppen geeft mij een vieze smaak in de mond . Doet m'n ex collega's en mij denken aan Bokito.......
We moeten het er eerst maar op houden dat reparaties aan meer dan 30 jaar oude Revox recorders een vak apart is wat jij dus blijkbaar niet beheerst .
Ik ga er op het transistor forum nog wel iets genuanceerder op in .

Gegroet , Gerard


Berichten in deze thread:

 

powered by my little forum