N.S.F. Welk Type??? (Algemeen)

door Francesco, 05.06.2008, 09:41 (5812 dagen geleden) @ Paul Brouwer

Ik vind het altijd prachtig hoe mensen -zoals Paul hier - een hoop informatie betreffende herkomst en productieplaats/datum kunnen afleiden uit dingen die ogenschijnlijk niets betekenen (of die ik over het hoofd zou zien)...zoals schaal, buizen, kastje, en kleine details zoals sleufjes hier en daar en nummertje hier of naamplaats op de schaal daar!
Een eigenschap die ik wel bewonder, en het toont eveneens hoe deze mensen zich verdiept hebben in de geschiedenis en de productie van bepaalde toestellen, en hoe ze deze kennis beheersen!
En de technici kunnen hier misschien wel nors over zeuren dat het niets technisch is en dus niet bijdraagt tot de radiotechniek (zucht)...maar ook dit aspect is er één van de radiohobby, en mag niet vergeten worden!
En soms is dit zelfs een behoorlijk ingewikkeld en diepgaand aspect, dat samenhangt met sociale en economische factoren (wat het allemaal des te boeiender maakt), maar trouwens ook een aspect dat heel de toekomst van de radio en de manier waarop de radio's zijn geëvolueerd, heeft beïnvloed!

Dus Paul-->:OK:

Vriendelijke groeten,

Francesco


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum