2514 uitgangstrafo (Techniek Radio/TV)

door buurjongen @, helmond, 08.10.2011, 03:32 (4607 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Beste Hans,

Wat aardig wat jij weer allemaal schrijft, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik van jou niet anders gewend ben eigenlijk. Overigens bedoelde ik niet dat er helemaal geen belangstelling voor vooroorlogse radio's is hoor. Dan heb ik mij verkeerd uitgedrukt. Maar je leest bijvoorbeeld op de forums weleens dat de marktwaarde helemaal is ingezakt en juist de jaren '50 apparatuur heel erg in trek is ( de bekende kunstgebitten ). En dan vind ik het juist heel plezierig om te lezen wat er hier weer allemaal over de Philips 2514 wordt geschreven. Gewoon, dat het nog weldegelijk in de belangstelling staat. Ik ben a-technisch, maar ik vind dit bijvoorbeeld weer een hele leuke draad om te volgen.

Jou Philips 932A vind ik overigens een plaatje hoor! En wat geweldig dat jij dat zelf allemaal kan repareren. Ik kan zoiets helemaal niet en ik ben dan ook uiterst blij dat ik een hele fijne persoon ken die mij bij de radio's heeft geholpen om ze ( in originele staat ) te repareren. Want toen ik mijn radio's kocht waren ze altijd in zeer goede staat, maar ze deden het nooit. Omdat er in mijn toestellen gelukkig nog niet was gerommeld, kon diegene die mij altijd zo fijn helpt de zaak schitterend restaureren.

En beste Hans, mocht je een keer tijd ( en zin natuurlijk ) hebben, dan ben je welkom om m'n verzameling, onder het genot van een bakje koffie, te komen bekijken.

groeten van Henk.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum