Advies gevraagd (waardebepaling verzameling) (Algemeen)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 02.07.2008, 18:45 (5782 dagen geleden) @ Gino

Hallo Gino,

Kan best een flinke klus zijn om dat te doen.

Moet je vooral op twee dingen even letten:

- tijd
- ruimte

De hoeveelheid radio's is tot nu toe nog onbekend begrijp ik.
Als men alles in één keer weg wil hebben moet je het thuis wel voor een bepaalde tijd kunnen stallen. Nou lijkt het niet zo'n klus om een paar radio's even naar zolder te tillen, maar zijn het er wat meer dan verkijk je je er gauw op. Ook om het nog even overzichtelijk te houden en eventueel te ordenen/beschrijven.

Dan gaat er automatisch ook flink wat tijd in zitten om dat netjes te doen.

Staan ze op dit moment nog netjes bij de oude baas opgesteld, dan is dat de plaats om een goed overzicht te maken. Staat het daar ook al tien hoog en achter elkaar opgestapeld, dan maakt het uiteraard weinig uit.

Lijkt je de partij de moeite waard om dat te doen, dan is de beste manier om weer van de radio's af te raken ze met goede foto en beschrijving van de staat en alle andere bekende gegevens op marktplaats o.i.d. aan te bieden.

Probleem wat je dan altijd blijft houden is dat de krenten er gauw uitgevist zijn en je met de rest blijft zitten wat je dan vrijwel niet aan de straatstenen kwijt krijgt, ook niet als je het (vrijwel) voor niks weggeeft (is mijn persoonlijke ervaring).
En eventueel ook met zaken als verzenden (begin er niet aan voor de wat grotere toestellen, moeite/risico staat vaak in geen verhouding tot de prijs), en ophalen.

Interesse hangt voor een groot gedeelte ook af van merk en ouderdom van de toestellen, is gewoon erg weinig over te zeggen.

Dus als je wellicht een lijstje hebt dit gewoon eens voorleggen om te zien/horen wat nu nog interessant kan zijn.

Ik ben benieuwd.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum