Hoe spaar ik een radio uit? (Algemeen)

door Ben Dijkman ⌂ @, Hellendoorn, 12.01.2008, 19:01 (5968 dagen geleden) @ Ramon Pool

Euh, ja daar heb je wel een puntje te pakken i.d.d.

Maar euhh ........zo spaar je wel een buizenradio uit en zo kan de tafelhouder op de beurs dan wel weer blijven bestaan ....zo maar een gedachte :EVL:

Even zereneus wat jou punt betreft:Ik koop zeker bij de winkeltjes in de dorpjes hier al was het maar om de fijne service en goede informatie.
Die eventuele paar centen meer kan mij dan ook echt niet schelen want je zult die winkels maar moeten missen waar ze je nog behandelen als koning klant en van goed advies kunnen -----en vooral WILLEN---- voorzien.Geheel mee eens.
Echter een zo groot prijsverschil voor een zo'n ordinair gevalletje als een afstandsbediening? Tja dan moet de vakman toch ook maar een paar van deze dingen kopen( desnoods bij die winkel) en in zijn voorraad opnemen.
Dan vind ik het ook nog niet eens erg als hij er 5 tot 10 euro voor zou vragen.Dat had ik ook graag bij de vakman betaald ,maar ja die had nu eenmaal slechts de goedkoopste van 36 euro.
Mijn nieuwe t.v o.i.d koop ik natuurlijk wel bij de vakman en niet bij "de ketens".(Ik heb ooit zelf bij 1 van dergelijke ketens gewerkt,en service is daar echt een onbekend woord)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum