Is er behalve de radio hobby ook nog iets anders ? (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 12.01.2008, 19:31 (5968 dagen geleden)

Hallo allemaal,
Misschien niet helemaal on topic en mogelijk ook een bedreiging voor je privacy om hier op te reageren. Maar ik ben wel eens nieuwsgierig of gebruikers van dit radio forum naast hun radio-hobby ook nog andere liefhebberijen en hobbies in hun leven hebben om de dag door te brengen. En dan bedoel ik natuurlijk niet je dagelijkse werk en het huishouden maar uitsluitend je vrijetijds besteding.

Wat mij betreft is de radiohobby al meer dan 20 jaar een leuke bezigheid en ik ben destijds enthousiast geworden na het lezen van het bibliotheek boek "Bakeliet"
En na het lezen van vele radiotechnische boeken heb ik zelfs ook nog een beetje verstand van oude radio's gekregen. Dat hoort allemaal bij de mooie radiohobby.
Maar daarnaast heb ik ook nog een brede belangstelling voor alles wat oud is en al weer tot de geschiedenis behoort; Op technisch gebied maar ook voor muziek; Tja, klassiek en ook van latere datum.
Voor mijn verjaardag heb ik van de week een toegangsbewijs gekregen voor het optreden van Johannes Heesters in de Flint in Amersfoort.
Een andere hobby van mij is van minder technische aard; het op biologische wijze telen van allerlei groenten. Daar voor huur ik een tuintje van 150 meter bij de volkstuinvereniging hier in Leusden. Vele leuke uurtjes breng ik in mijn tuintje door. Mogelijk hebben ook andere forumlezers andere hobbies naast de radiotechniek. Ik ben wel een beetje benieuwd :-P Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum