Hoe vindt je deze? (Algemeen)

door Jim, 14.01.2008, 19:43 (5965 dagen geleden) @ Jan Kootstra

Lees dit stukje eens over het process wat ze toepassen
om de buizen te 'vitaliseren' Cryogenic process o.i.d.

(..)

a. Afkoelen tot vlak bij 0 Kelvin, hoger is verrekte duur. En er wordt geen vloeibaar stikstof gebruikt ??. Hele dure appaaratuur volgens mij hebben ze daar.
b. Om moleculen te herschikken, dus om de onderlinge stress, er uit te halen doe je niet door het metaal af te koelen. Eerder door langzaam te verhitten en daarna mooi langzaam af te koelen. Let er maar eens op wat een smid/lasser doet als hij twee stukken metaal aan elkaar heeft gelast. Hij koelt het niet want dan breekt de las. Nee eerst mooi verwarmen en dan rustig koelen.

Klopt als een zwerende vinger.


Mombo jombo, man wat een mooie praatjes. Denk er eens overna wat er met het glas van de electronenbuis gebeurt. Wordt heerlijk bros. Lekker koud, een tikje en kapot. Of heb ik het verkeerd. ??

Neehoor, maar sinds ik "experts" heb horen praten over het verschil tussen gouden zekeringhouders en gewone en de invloed daarop qua geluid verbaas ik mij nergens meer over. :-(
Sterker, indien ze bij mij zouden komen zal ik ze graag tegen een schoftige prijs die rommel verkopen, luisteren doen ze immers toch niet, ze hebben de wijsheid in pacht. :-D :-D :-D


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum