B4X23A - eindtrap uitschakeling (Techniek Radio/TV)

door Leo Bolier ⌂ @, Goor, 22.03.2018, 14:22 (2198 dagen geleden) @ soundman2

Ik heb het zijschotje verwijderd en er lijkt niets los of niet op zijn plaats te zitten. Ik begrijp totaal niet hoe het zou moeten werken. Het pertinax schuifje met de contacten zit niet vastgeroest ofzo; het kan makkelijk bewegen.

Bij het drukken van de UIT toets springt wel de op dat moment ingedrukte golfbereiktoets terug maar de aan/uit schuif blijft staan in de positie waar hij in stond.
Bij het indrukken van welke bereiktoets dan ook beweegt er een klein langwerpig plaatje (wat weer terugvalt maar dat is ook alles. Niets te zien wat het pertinax schuifje zou moeten meenemen.

Onderhand is het veertje losgeschoten. Het ziet er precies zo uit als op die ene foto. Niets afgebroken dus.Ik denk nu dat één van de uiteinden was losgeschoten. Het leek niet echt op zijn plaats te zitten. Er bewegen twee vlakke plaatjes naast elkaar. In elk lijkt een klein gaatje te zitten. Zie foto met tekst.

[image]

Het lijkt me dat het veertje in die gaatjes moet zitten maar de vraag is nu welk einde waarin...en...hoe krijg je dat voor elkaar.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum