Alleen middengolf met radio aan lamp in serie (Techniek Radio/TV)

door John Hupse † ⌂, Schoonhoven, 27.07.2018, 09:32 (2094 dagen geleden) @ Maurice

daar die procedure volledig onbekend is. Geeft dus geen enkele zinnige bijdrage aan probleem.

Beste Maurice,

lezen is vaak een moeilijke zaak, dat weet ik ook wel. Maar je slaat de plank hier volledig mis, ik heb immers vlak onder de door jou geciteerde zin uitgelegd op welke manier je een fout kunt vinden. Bedoel je dat ik hier ook nog zou moeten uitleggen wat "normaal" betekent in het Nederlands? OK, doe eens normaal, man.

Je kunt er dus ook wat positiever tegenaan kijken, mijn voorstel om voortaan fouten te vinden in plaats van er naar te raden heb ik onderbouwd, en dat kan je van jouw negatieve opmerkingen niet zeggen. Gewoon even lezen, s.v.p.

Waar je wel gelijk in hebt is je opmerking dat de meest simpele procedures (zoals foutzoeken) hier volledig onbekend zijn. Dat heeft mij inderdaad er toe aangezet om dit hier ter sprake te brengen. Waarom zou dat niet zinnig zijn? Kan je onderbouwen waarom dat niet zinnig zou zijn? Is dat wellicht omdat je raden leuker vind? Of heb je er niet over nagedacht?

Je kunt volgens mij niet volhouden dat een raadforum beter werkt dan een forum waar wel onderbouwde opmerkingen gemaakt worden. Raden leidt meestal tot verwarring, wanneer je 10 elkaar tegensprekende "oplossingen" onder elkaar ziet staan is de toegevoegde waarde hiervan immers gedaald tot nul.

--
http://www.hupse.eu/radio


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum