Zelfbouw van een Cockaday ontvanger (Techniek Radio/TV)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 29.07.2018, 13:30 (2097 dagen geleden) @ Henk Boeijink
Bewerkt door Maarten Bakker, 29.07.2018, 13:37

Graag gedaan, maar ik snap je argumenten niet helemaal.

Als je het over "niet van deze tijd" hebt, dan is een worddocument als verslag ook gruwelijk verouderd, daar maak je op zijn minst pdf van. Feitelijk staat dat alsnog gelijk aan een geschreven en gedrukt verslag maar dan gewoon op je beeldscherm. Een bewezen werkende oplossing maar absoluut niet van deze tijd. Edit: ik zag dat anderen ook al op die lijn zaten; in mijn ervaring de handigste manier om een pdf van een worddocument te maken is met pdfcreator, die zich aan word voordoet als printer. Met installeren even oppassen dat je alleen pdfcreator installeert en geen andere meegeleverde of optionele software.

Als het je gaat om een oplossing die van deze tijd is, zou je Facebook kunnen gebruiken, wwaar het minstens zo lastig is om een verslag op te zetten (foto uploaden, beschrijving typen, volgende foto, enz.). Dan is het forum makkelijker voor zowel de schrijver als de lezer.

Een andere moderne oplossing is om je eigen website te maken. Ook wat werk maar daar heb je visuele editors voor die beter werken dan bijvoorbeeld Facebook. Het grootste nadeel van een eigen website is dat ze relatief vaak na een paar jaar in onbruik raken en dan soms ook weer van het web verdwijnen. En je bent dan afhankelijk van actieve verwijzingen door jezelf, derden en zoekmachines.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum