Gezocht uitgangstrafo Philips 480A-01-update (Gezocht)

door Geert Dirksen @, Amersfoort, 24.10.2018, 10:58 (2004 dagen geleden) @ Maurice

Maurice, ik ben sprakeloos. Je moet me nog eens een keer vertellen waar je al die gegevens vandaan haalt, of heb je die "gewoon" in de kast liggen? In elk geval ben ik heel blij met al je informatie en alle tijd die je erin hebt gestoken, hulde!

Ik ga vandaag de tweede UGT op het reservechassis, die ook fout meette, nog eens aan een onderzoek onderwerpen, met name de ligging van de aansluitingen want ik heb een verschil ontdekt met de UGT op het radiochassis. Het zou zo maar kunnen zijn dat er twee verschillende UGT's aanwezig zijn... Aan de hand van jouw documentatie wil ik gaan uitvogelen welke UGT de originele is en welke de vervanger. Als ik wat geluk heb, is wellicht 1 exemplaar toch nog met wat aanpassingen te gebruiken. Ik hou je op de hoogte!

P.S. Gisteren ook maar "even" de geverfde bakelieten kast in gedeelten in de afbijt gezet en dat werkte wonderwel. Na een half uur kon ik de oude verf er zo "afschuiven" met een harde borstel en plamuurmes. Geen nieuwe of oude krassen te zien, dus even lekker poetsen en dan is de kast er in ieder geval klaar voor!
Nu de UGT nog! Groetjes. Geert.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum