Typenummer van deze buis ? (Gezocht)

door Ron Kremer ⌂ @, Groningen, 31.10.2018, 22:54 (1996 dagen geleden) @ Maurice

We komen dus ergens uit op
Sd = 7,5 x 1270/(1270+200) = 6,5mA/V tov 7,5mA/V vind ik nu niet zo schokkend.
Hoewel die vlieger niet 100% op gaat daar de Vg ook varieert.

't Ja Maurice, je wilt het gelijk blijkbaar per sé aan je kant hebben.

Om een AVO goed te laten werken moet Vg1 ook varieren, net als alle andere spanningen.
Lees het stuk van AVO, wat je ook in deze thread hebt gedeponeerd, nog eens door en probeer het te begrijpen maar 't is in uitleg erg beperkt. In de AVO handleiding staat meestal nog wel iets meer.

Ik wil je het hele patent ook wel mailen maar dan moet je me even je directe emailadres sturen want een attachment aanhaken werkt niet via de forummail.

Weten hoe ding meet is een vereiste.

Iedere gebruiker, jij dus ook, heeft aan een AVO tester een apparaat dat volkomen transparant werkt als ware het een met DC spanningen werkende tester. Je hoeft dus niet meer te weten als wanneer je met een DC gevoede tester met dezelfde functies werkt. Jij ziet blijkbaar wel beperkingen en die heb je m.i. nog steeds niet duidelijk kunnen maken.

Mijn stelling is dat, vanwege die transparantie, je je geheel niet te verdiepen hoeft in de werking van de AVO tester zelf en dat je een eventuele negatieve uitwerking in een meting, door de 'variërende Vg', dan ook gewoon vergeten kunt.

Als dat laatste wel zo zou zijn dan is de tester niet transparant met een op DC werkende tester en zou iedere gebruiker de beperkingen moeten weten om toch goed te kunnen meten. De meeste AVO gebruikers weten echter totaal niet hoe de tester werkt en dat is gelukkig ook niet nodig. Volgens mij gaat dat ook al decennia lang goed.

Ik neem verder geen deel meer aan deze discussie want het eindigt pas bij jouw gelijk en dat krijg je in dit geval niet van mij.

Vr. gr., Ron


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum