Ouderwetse Nederlandse winkels in radio-onderdelen (Gezocht)

door Herm Willems @, Maastricht, 07.11.2018, 23:33 (253 dagen geleden)

We weten het allemaal: het worden er steeds minder. Voor zover ik weet zitten er in de grote steden nog maar twee: Radioservice Twenthe in Den Haag en Radio Rotor in Amsterdam. Zelf koop ik mijn weerstanden en condensatoren liever daar dan bij C. en A. (nee, ik heb het natuurlijk niet over die kledingzaak...)

Nu is dit forum geen vacaturesite, maar ik hoop dat de moderatoren het niet erg vinden als ik hier even melding maak van het feit dat Rotor (die al sinds midden jaren 30 van de vorige eeuw bestaat!) al een jaar hard op zoek is naar mensen die daar een, of enkele dagen per week in de winkel willen staan. Gepensioneerden bv, die nog graag iets nuttigs met hun kennis willen doen en daar nog voor betaald krijgen ook. Daar komen oa studenten van de Rietveld die iets artistieks met radiolampen in elkaar willen knutselen maar daar de kennis niet voor hebben.

Zelf moet ik nog een paar jaar werken en bovendien woon ik niet om de hoek, anders zou ik het wel weten! Wie de winkel kent hoef ik niets te vertellen over de gezellige ouderwetse Amsterdamse sfeer bij Rotor. Dus Mokumse pensionada's: lijkt het jullie wat? Stap eens binnen op nummer 55 in de Kinkerstraat!


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum