Gezocht Loewe Opta F900 en of gelijke (Gezocht)

door Gert Wouters @, 03.03.2019, 11:36 (113 dagen geleden)

Beste forummers,

Ik zie hier af en toe weer wat mooie en speciale tv's aangeboden worden. Als tv verzamelaar heb ik van Philips wat mooi spul staan. Wegens plaatsgebrek moet ik helaas het verzamelen van Philips staken.

Toen tv's nog beeldbuizen hadden heb ik altijd een speciale liefde gehad voor Philips en Loewe. In het flatscreen tijdperk vandaag heb ik Loewe herontdekt. Ze hebben nog steeds prachtige tv's.

Omdat ik al langere tijd naast Philips wat Duits spul in mijn verzameling wou, heb ik besloten mijn pijlen op Loewe Opta te gaan richten.
Een tijdje terug hier een topic lopen gehad over een mooi zwart/wit meubel: een Loewe Opta Thalia. Bijzonder om eind de fifties een 23" beeldbuis te hebben.
Nu hij al even hersteld is en op zijn plek staat is zeker dat geluid een waar genot (zoals ze in de flatscreens zelfs nog kunnen)

Waar het nu echt om gaat: behalve tijdens een bezoek bij Marcel van Grinsven, heb ik een kleuren tv met buizen van Loewe Opta nog nooit in het echt gezien.
Ik heb ze vroeger op de Duitse ebay wel eens weten passeren, maar mijn interesse was toen helaas nog niet groot genoeg :-( .

Ik doe daarom hier eens een oproep: iemand zoiets staan, of wetend waar zoiets staat dat ik zou kunnen overnemen?
Het toestel zou dan zeker een plekje van één van mijn 2 K6jes mogen innemen. Moet ook niet gratis zijn...

Met dank aan Marcel van Grinsven even hier een fotootje van hoe dat ding er zoal uitziet:
[image]

tnx
Gert


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum