zoek onderdelen tbv eigen bouw oscillograaf (Gezocht)

door Hans de Jong @, Kerkdriel, 04.03.2019, 12:15 (77 dagen geleden) @ Onno

4-3-2019
Aan: Hans op den Camp, Leo van Vreeswijk, Onno, Henk Waardenburg, Maurice, N. van Dijk, Sieme en alle anderen, die mij (willen) helpen: HARTELIJK DANK!!
Maar ik wil een groot misverstand uit de weg ruimen:
Ik ben nu eigenlijk géén actieve radioman, lang geleden wèl. Omdat ik al lange tijd deze website volg en ik begon er daarom weer aan te denken dat ik destijds een scope wilde bouwen, wat ook min of meer gelukt is, ca 60 jaar geleden. Het ding heeft ook gewerkt. Maar omdat ik toen problemen had met de verkrijgbaarheid van bijv een magnetische afscherming, ook een beeldbuisvoet en een voor het doel geschikte voedingstrafo besloot ik jullie hulp te vragen. Ik begon daarmee nu ong een week geleden en ik werd meteen overstelpt met praktische raad en aanbiedingen, zó, dat daarmee al mijn wensen al vervuld zijn! Iemand stuurt mij ook dingen gratis!
Ik ben daar heel blij mee. Ik voel mij nu verplicht dat project meteen af te maken, maar wegens mijn andere hobby's, die sowieso al veel tijd kosten, gaat dat langer duren dan leuk is.
Jullie aandacht voelt als een warm bad!
Ik weet zeker dat ik binnenkort wel begin plannen te maken, hoe ik verder zal gaan en omdat er in mijn achterhoofd nu al vragen opduiken, zal ik jullie daar wel mee lastig vallen, maar ik vermoed dat het niet lastig gevonden wordt.
Het is eigenlijk begonnen omdat iemand, uit Australie geloof ik, attendeerde op een website waar alle radio/buizen-merken op staan en ik kwam bij Bell uit op een Bell-scope met schema's, die uiterlijk en innerlijk sprekend op mijn project lijkt. Het schema alleen al gaf mij antwoorden op vragen die ik destijds had. En zij werkten daaraan in Engeland vrijwel gelijktijdig met mijn acties hier in Nederland. Dan vond ik heel bijzonder.
Alles duidelijk?
Mijn radiogroeten, Hans de Jong.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum