Gez: DY87, te leen TV hsp probe en beeldbuistester/regen. (Gezocht)

door Leo Snoeren ⌂ @, Dongen, 28.03.2019, 19:34 (1856 dagen geleden) @ Laurens

Daarnaast zoek ik te leen een hoogspanningsprobe voor de 17kv van mijn buizenTV, en ook een beeldbuistester-regenerator. Het beeld van mijn Graetz F40 buizenTV zakt zeer sterk in helderheid zodra er wat wits in beeld komt, alsof de hoogspanning inzakt of te laag ingesteld staat. Ik heb met mijn domme kop ook aan de potmeter van de hoogspanning gezeten in de verwachting dat dat de contrastregelaar was.

Ik meen dat er een Henk in Amsterdam woont en in Purmerend z'n werkplaats heeft. Heb ik de juiste naam in gedachten?

Wie o wie kan me helpen?

Hallo Laurens,

Ik heb een beeldbuis regenerator, een Mutter. Schijnt erg goed te zijn, maar ik heb nog nooit een beeldbuis geregenereerd...... De buizen die ik tot nu toe tegenkwam waren nog best goed. Je zou eens met het toestel langs mogen komen hier, maar dat is niet bij jou om de hoek. Uitlenen doe ik niet aan wegens niet zulke positieve ervaringen (niet met jou overigens)

Henk had inderdaad een werkplaats in Purmerend, maar heeft die niet meer, hij is gestopt met zijn werkzaamheden. Volgens mij knutselt hij nog wel, maar niet meer voor de boterham..... Je bedoeld Henk van 't Kruis. Of hij nog een regenerator heeft weet ik niet, maar op een buurforum is hij nog wel actief.

succes daar en mocht je langs willen komen dan hoor ik dat wel.

--
Met vriendelijke groet,

Leo Snoeren

https://www.rrd.link/ (onder constructie)

leosnoeren(apenslingertje)freedom.nl


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum