Project: 2607 (Techniek Radio/TV)

door mfb, 17.12.2008, 19:14 (5632 dagen geleden)
Bewerkt door mfb, 17.12.2008, 19:25

Goedeavond heren,

Na de beurs ben ik al een stuk verder om deze jongen uit zijn
diepe winterslaap te ontwaken. Ik ben aan 2 E442's gekomen. Zowel een E442 en een E442S. Ook heb ik een vervangen voor de c453 gevonden.

Goed wat mist/maak ik me zorgen om:

Ik mis de 2021 luidspreker. Dit gaat een moeilijk iets worden, maar om te testen kan ik, neem ik aan gewoon een andere laagohmige speaker nemen? De bedrading is nog zo'n probleem. Ik ben opzoek naar een 220v snoer die overeenkomt met het origineel. De stekker overzetten is geen probleem.

Verder om de kast mooi te krijgen heb ik een aantal vragen. Ik heb een aantal dingen geprobeerd op mijn bx310a van tips en trucs. Dit is niet het resultaat geworden wat het zou moeten zijn als ik jullie foto's bekijk. Ook heb ik verschillende reacties gehoord van mensen. Commendant 4 is te zwaar (verwijderd de toplaag etc) Gebruik olie om alles mooi te krijgen. Ik heb nu dus arboliet, hoe kan ik dit perfect glimmend maken? Verder zijn er aan de bovenkant stukjes uit. Je ziet dus witte puntjes. Is hier een mogelijkheid voor om dit netjes te krijgen? De bedrading van de topaansluiting (betreft 1 topaansluiting) valt zowat van ellende uit elkaar. Iemand enig idee of het nog bruikbaar is?

Het opstarten zelf? Ik heb geen variac o.i.d. Wel heb ik verschillende tips gekregen, ik wil alles zo origineel mogelijk houden. Kortom: Alle buizen die niet goed waren/ontbraken heb ik. Als iemand een speaker heeft, snoer, tips etc. Alles is van harte welkom!

Groeten,

Remco


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum