Mijn oogst. (Algemeen)

door Hans van Kampen @, Voorhout, 10.02.2008, 12:03 (5938 dagen geleden) @ G.S. de Groot

Hallo Forumlezers,

Na heel wat kilometers te hebben gereden (6u30 van huis) trof ik weer een meer dan geslaagde beurs aan waarin ik voor mijn verzameling veel moois aantrof.

Ik heb sinds kort de beschikking over meer ruimte maar dat wil niet zeggen van koop maar raak maar de onderstaande toestellen uit de vele kon ik weer niet laten staan.

[image]

v.l.n.r.EMERSON 704 4 buisjes, SCHAUB LORENZ TOWING 8 buisjes, WELT FUNK PASCKA UKW 6 buisjes.

EMERSON 640 4 buisjes, INGELEN TR 56 2 buisjes en 5 transistoren, SILVERTONE No 222 4 buisjes, EMERSON 747 4 subminiature buisjes.

Het aparte van die WELTFUNK is de antenne die je als een band om het toestel heen vouwt, hele fraaie bakelieten toestellen, die Schaub heeft alleen een barst bovenin maar die zie ik wel weg te werken.

De Emerson 747 is nu mijn 5e toestelletje met buisjes die je zo in je broekzak steekt, ik heb er al zo een maar die is hybride en deze volledig met buisjes.

Hele fraaie toestellen, spelend en verder geen werk er aan, alleen die Emerson 704 links bovenin speelt niet.

Op de terugweg kon ik mooi een bezoek aan vrienden in Eerbeek (bij Apeldoorn) brengen die net waren verhuist dus dat kwam mooi uit. Ik heb weer vele gesproken in Emmen en vond het reuze gezellig en ging 13u45 richting het volgende adres om s'avonds laat met 497,6 KM. op de klok meer weer thuis te komen.

Plus 8 toestellen (eentje via MP) op de beurs ontvangen en staat niet op de foto, het is een Akkord Pinguin M-58 de luxe waar een knop voor wordt gemaakt en de grille wat aandacht nodig heeft, hij speelt wel en komt later in beeld, hij hoort niet bij de Emmen oogst dus staat niet op bovenstaand statieportret :-D

V.g.
Hans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum