Dik Post / Stichting Radiobuis Historie en club? (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 22.12.2020, 13:40 (1224 dagen geleden) @ Transllusion
Bewerkt door Maarten Bakker, 22.12.2020, 13:59

Dankjewel voor het compliment! Ik ben echter nog geen beheerder, op dit moment alleen op het Transistorforum. Otto is degene die dit forum groot heeft gemaakt.

Forumregel 4.6 zegt hier iets over het gebruik van schuilnamen. In de praktijk hebben wel meer mensen een schuilnaam die er ook echt uitziet als een schuilnaam, maar ondertekenen wel met een normaler uitziende naam.

Ik heb helaas geen enkel idee over je oorspronkelijke vraag. Dat soort historie zou wel eens erg streekgebonden kunnen zijn. Wellicht brengt de NVHR uitkomst? Als je daar lid bent kun je in de ledenlijst bladeren naar wat oudere lidnummers uit die omgeving, en anders misschien eens bellen en/of een oproepje in het blad laten plaatsen? Radiobuis historie doet me aan de Tube Collectors Association denken, die heeft ook wel Nederlandse leden. Misschien dat daar iemand nog wat weet.

En als het een stichting was, misschien is via de KvK in archieven nog te achterhalen welke personen nog meer in het bestuur zaten?

Ik heb je ook een PB gestuurd met de naam van iemand in die omgeving die toen misschien ook al actief was, al is niet gezegd op dat gebied, maar misschien kent hij op zijn beurt weer mensen.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum