Aluminium strips Philips B3X00U (Gezocht)

door HidJac @, Dantumadiel, 23.03.2021, 22:52 (1123 dagen geleden) @ gerard

Hé dat is leuk Gerard! Nou deze heb ik van een ander forumlid die m denk ik zelf ook van de kringloop heeft. Deze zit ook onder de stickers. Dit is de beige variant (of zoals de advertentie van Philips ook wel zegt: Sandy).

En ja hij is zeker leuk! Wat ik niet snap is dat Philips die gestroomlijnde model ook niet als FM uitvoerde. Z'n FM broer heeft weer drukknoppen. Op zich niks mis mee, maar ik vind deze radio een stuk tijdlozer.

Ik had de ratel al gespot. Ik heb 'm getest maar voor ik er meer uren in ga zetten ga ik deze wel vervangen. Het kan alleen even duren voor het zover is. Ik heb geen voorraadje liggen. Had jij nog specifieke weerstanden die moeilijk deden? Ik las op een website dat die grote groene nog wel eens kapot gaat, maar die meet precies wat ie opgeeft.

Ook nog een praktische vraag, daar ik tot nu toe alleen de metalen chassis toestellen door mijn handen heb gehad (welgeteld 3 :-D ), de printplaat heeft op sommige stukjes van de lijnen aan de onderkant roestvorming. Kan dat veel kwaad of kan ik het beter opnieuw solderen?

En tot slot, ik heb verder geen praktische gereedschap liggen voor zaken als aluminium. Mocht je je eraan wagen met deze radio, kan ik dan ook een setje bij je bestellen? :-)

--
Freonlik groetsjend út it moaiste stikje fan Nederlân, Fryslân!

Jacob


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum