Behuizing van Philips HF-309 (Gezocht)

door TMasseurs @, 13.05.2021, 20:52 (1079 dagen geleden)

Hallo iedereen ik heb een vraag.

Ik ben nieuw dus ik hoop dat dit de juiste plek is op het forum. Mijn naam is Thomas en mijn vader Ton en elke zomer hebben wij een bouwproject voor die zomer (gitaren, ukeleles, versterkers etc).

Dan nu het verhaal. Sorry als het wat lang. Skip gerust naar de laatste alinea.
Mijn vader heeft 2 Philips HF-309 eind-versterkers. Ze hebben jaren niet gewerkt (35+ jaar). Toen ik op mijzelf ging wonen kreeg ik ze zodat ik met een goed pre-amp en speakers een goede Hi-Fi installatie zou hebben. Maar de versterkers waren erg vuil en moesten nog schoon gemaakt worden. Ik vond/vind de versterkers er erg mooi uit zien. Ik heb echter 1 esthetische fout gemaakt. Ik heb onze buurman de bovenkant van de metalen rooster behuizing er uit laten zagen en vervangen door glas zodat je de buizen dan goed zag. De kenners hier voelen hem al aankomen. De hitte van de versterker kon niet voldoende ontsnappen.

Hij is nooit naar mijn huis gegaan maar bij mijn vader gebleven. Dus het glas is verwijderd maar nu zou hij eigenlijk wel weer correcte behuizing hebben met het geperforeerde staal.

Heeft iemand op dit forum de behuizing los over? Of in staat een replica te maken van de originele behuizing? Of heeft u een heel goed esthetisch idee?
Bedankt in ieder geval voor het lezen.

Met vriendelijke groet. T. Masseurs


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum