Gezocht: schema Loewe F3445 Color (Gezocht)

door Gert Wouters @, 06.07.2021, 16:02 (1017 dagen geleden) @ André Cleeren

Wel uiteraard als ik de volledige servicedoc kan bekomen, erg graag.
Zoals bij de K6jes 7es en 8en hier al wel meer gebeurd is, kan ik zo'n complete manual gebruiken om de boel na reparatie mooi af te regelen.
Bij de F921 heb ik dat toen wegens tijdsgebrek nagelaten en heb er nu spijt van. Dus alvast bedankt als je de complete doc wil doorzenden. Normaal kan je m'n emailadres zien in mijn profiel dacht ik?

@henkk: wel ik ben eigenlijk eens benieuwd welk beeld ik ga krijgen. Ik heb altijd gevonden dat Loewe qua beeldkwaliteit iets natuurlijker was als Philips, maar kwestie van smaak daargelaten zijn ze aan elkaar gewaagd.
Je merkt dat de kleurdecoder net iets minder presteert in de F921 (lees model ouder), maar volgens mij is het een ontwerp uit de tijd van de K6, ik vergelijk iets te veel met de K7 denk ik.

De A67-100X heb ik nog nooit in werking gezien. Erg vreemd trouwens dat deze beeldbuis gebruikt is. In de handleiding die ik wel bezit, spreekt men van een A65-120X...
Loewe gebruikte in de niet-buizentijd dezelfde beeldbuizen zoals Philips (tot eind jaren 80 van VALVO). Begin nineties hebben ze in sommige types Thomson buizen gebruikt die merkelijk slechter presteerden als een Philips beeldbuis in hetzelfde chassis. Was bij de C9003 dacht ik.
Had daarom al een beetje bang van wat deze beeldbuis in dit oudje zou doen.

We gaan het zien :OK:


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum