Snaar lengte van NSF H113u (Gezocht)

door Leo Snoeren ⌂ @, Dongen, 14.07.2021, 16:23 (18 dagen geleden) @ Leo Snoeren

Tot slot enkele foto's van het geheel:

[image]
De voorkant

[image]
De achterkant

[image]
En een profielfoto.

Wat ik eraan heb gedaan? In een notedop:

Servicedocumentatie opgevraagd, erg veel papiercondensatoren lek; allemaal (7 stuks) vervangen, buisvoet middenfrequent buis maakt slecht contact; vervangen, koord naar afstemwijzer ontbreekt; nieuw koord geplaatst, afstemwijzer ontbreekt; nieuwe wijzer gemaakt, golfbereikschakelaar kraakt; schoongemaakt en gesmeerd, netsnoer is vergaan; nieuw netsnoer geplaatst, koord tussen afstemknop en varco gebroken tijdens reparatie; nieuw koord geplaatst, schaal zit erg los; klemmen aangespannen, knoppen en kast schoongemaakt.

Tja, voor je het weet ben je een dag verder met zo'n klein toestel. Maar wel leuk om te doen, hoewel het vervangen van de buisvoet niet eenvoudig was. Er zat erg veel in de weg en ik moest eerst ruimte maken....

De radio speelt niet slecht, maar ik vermoed dat de gevoeligheid beter zou kunnen. Jammer genoeg is de middenfrequent niet af te regelen, of ik zou aan de onderzijde van de spoelbussen kleine trimmers moeten plaatsen. Nou ja, vooralsnog ontvang ik enkele zenders op de middengolf overdag en dat is al heel wat in deze tijd!

--
Met vriendelijke groet,

Leo Snoeren

https://www.rrd.link/ (onder constructie)

leosnoeren(apenslingertje)freedom.nl


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum