Hoe werkt LC-Kring ? (Algemeen)

door Eduard @, 16.07.2021, 09:27 (10 dagen geleden)

Beste forumleden,

Kan iemand me op weg zetten met het gebruik van LC-kring ?

In september geeft Gerard een uitleg over SSB. Toevallig kwam dat in een vorige draad ter sprake. Teneinde het oorspronkelijk onderwerp niet te storen start ik bij deze een nieuwe.

LC-Kring is blijkbaar een internet meeting waarbij achteraf een powerpoint kan worden bekenen. Om in september te kunnen meekijken verkende ik even de omgeving. Een paar obstakels moeten nog worden opgeruimd om mee te kunnen. Dat deed ik aan de hand van een activiteit die doorging in april. Het onderwerp was "Ballast condensatoren". Over het gebruik van de software heb ik verschillende vragen.

- Welke computer is vereist om de meeting te volgen ? Ik lees dat die met Jitsi gebeurt.Jitsi ken ik niet maar bijleren is niet verboden. Mijn desktop computer heeft geen microfoon en geen camera en werkt onder Ubuntu 18.04. Vermoedelijk gaat dat niet lukken. Eventueel kan ik op een ipad iets installeren.
- Als ik doorklik op deze link: https://www.dropbox.com/s/3ry9zggtgpat8kj/BallastC.pptx?dl=1 verschijnt "error 404 - file not found". Ik verwachtte een powerpoint presentatie. Ik ben benieuwd of het bij jullie werkt.

Vriendelijke groeten,

Eduard


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum