Arena Super Eerste Haagsch Radio verhuur centrale (Techniek Radio/TV)

door Robert Gribnau, 03.08.2021, 10:53 (1004 dagen geleden) @ robbie

Volgens dit artikel is Radio Ster er eind 2013 mee gestopt (zie bladzijde 7): SRS-Koerier september-oktober 2013

In 2007 kwam ik voor het eerst bij Radio Ster omdat ik van iemand had gehoord dat daar ook buizen te koop waren. In de etalage en in de winkel stonden toen vooral schotelantennes en aanverwante apparatuur. De eigenaar had ook een Turkse verkoper in dienst (of was het zijn zakenpartner?) wat qua afzetmarkt voor schotelantennes natuurlijk wel handig was.

Toen ik aan de wat oudere mevrouw achter de toonbank naar buizen vroeg, riep ze haar man erbij (dat moet de eigenaar wel zijn geweest). Na wat praten stelde hij de EL5 voor, waarvan ik er toen 4 nieuw heb gekocht (voor ik meen 8 of 10 Euro per stuk). Hij bood me toen ook nog 10 x 6B8G voor 1 Euro per stuk aan dus die heb ik toen ook maar gekocht.

Toen ik een paar dagen later weer langskwam om nog eens 4 x EL5 te kopen (ik had inmiddels via internet begrepen dat de EL5 een goed bruikbare audiobuis is en dat de prijs van Radio Ster erg laag was), bleek ik te laat te zijn. De eigenaar vertelde me dat hij ze net allemaal (een doos vol) aan een Japanner had verkocht.

Groet,
Robert


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum