“Fraaie” radio/tv combi’s op beurs (Algemeen)

door Armand @, 11.10.2021, 13:33 (10 dagen geleden) @ Maarten Bakker

Het probleem met gebruiken als decoratief object lijkt me dat de TV schermpjes vaak afbreuk doen aan het design. Bovendien is er nog genoeg te doen op de AM, desnoods met een eigen zendertje, terwijl de FM nog lang niet afgeschakeld wordt.
Maar met het in stand houden van toestellen die gewoon AM of FM kunnen ontvangen (en een phono-ingang hebben om andere bronnen op aan te sluiten) is helemaal niets mis!

Bedoelde dat zelfs in originele staat (dus zonder de TV schermpjes) de jongeren die rechthoekige kasten maar niets vinden.
Voor corona en tijdens het 21ste verjaardagsfeest van mijn kleindochter in onze tuin, mochten een 20-tal vrienden/vriendinnen mijn radio's bekijken/beoordelen en de keuze viel op oude radio's in allerlei vormen als ze maar niet te hoekig/rechthoekig waren.
Mooi vormgegeven radio's willen sommigen nog wel maar alleen als decoratie.

Wat het in stand houden betreft (eigen AM of FM zendertje, bronnen op phono-ingang) daar gaan de jongeren niet speciaal een oude radio voor kopen.
Daarom schreef ik ook :
"Er zijn nog genoeg mogelijkheden om ze spelend te houden maar daar houdt het gros van de jongeren zich niet mee bezig."

Groeten, Armand


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum