Is dit realistisch ( Philips Luistervink ) (Algemeen)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 14.12.2021, 11:18 (857 dagen geleden) @ buurjongen

de houten uitvoering 365 euro en de zilveren uitvoering 300 euro ). Ik vraag me gewoon af of >dit realistisch is, want ze zijn niet van platina gemaakt,

Dag Henk,

Kennelijk is het voor die beide bieders realistisch en het is maar net hoe graag je zo'n 37A Luistervinkje wilt bezitten. En als je beschikt over voldoende bankbiljetten dan kan je die beter inwisselen voor een mooie luistervink dan dat je ze in een kluis bewaart.

Ze zijn inderdaad niet van platina gemaakt en aan materiaal is zo'n simpel luistervinkje eigenlijk nauwelijks iets waard. Maar de emotionele waarde is des te groter. Het was tenslotte het eerste radiootje dat Philips na de oorlog uitbracht om naar de zender Herrijzend Nederland te kunnen luisteren.

Conclusie: in tegenstelling tot de meeste dertien in een dozijn toestellen kom je een luistervinkje in originele staat niet vaak tegen en als je hem dan ook nog eens zo ontzettend graag in de verzameling wilt hebben en niet wil afwachten tot er ooit eens een goedkopere luistervink voorbij komt vliegen, dan is bestaat er maar één ding om je verlangen te koesteren: kopen dat ding, wat hij ook kost :-) .


[image]

[image]

[image]

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum