Ja ja radio van Opa ;-) (Techniek Radio/TV)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 20.01.2009, 00:06 (5599 dagen geleden) @ onbekend

Hallo Claud,

Zou de mogelijkheid niet bestaan dat TS op Google heeft gezocht (:OK: ) op het typenummer van de radio en dan de eerste de beste pagina waar die op staat met een MOOIE foto, voor de hier zo vaak ge(ver)wenste (on)duidelijkheid, doorstuurt om te laten zien waar het om gaat? Die marktplaats advertentie laat de achterwand niet zien, de volgende link is deze discussie, en RM.org laat je ook geen duidelijk plaatje zien als je geen lid bent.

[image]

Gezien de verdere radio's die op de Ganzenstein pagina's staan, mag ik er van uitgaan dat klusjes als het verhelpen van een onwillige FM voor die verzamelaar toch wel gesneden koek zou moeten zijn?

Nou ben ik zelf ook niet vies van een beetje handel bij de hobby, maar hoeveel geldelijk gewin zou er nou in zitten als dat toestel netjes opgeknapt is? Paar tientjes. Staat dat in verhouding tot alle tijd die er in gestoken is? Nee. Afgeschreven huisraad is het en blijft het. En als iemand daar nog een klein zakcentje mee verdient door het mooi opknappen van een toestel is hem dat wat mij betreft van harte gegund.

Ik kan het uiteraard mis hebben en als dat zo is erken ik graag mijn ongelijk.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum