alle ero condensators vervangen? (Techniek Radio/TV)

door Roland Huisman @, Zwolle, 22.02.2022, 13:43 (797 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

topicstarter is zeker niet nieuw hier. En je kunt je afvragen hoeveel werk en geld je in een toestel van een paar tientjes wilt steken. Die ERO condensatoren is eerste klas drek. Maar soms maakt dat in de toepassing niet heel veel uit. Maar als iemand niet echt de kennis heeft van foutzoeken, dan is het wel een handig middel om de slechte zooi er sowieso uit te knikkeren. Al lag de oorzaak daar niet, je hebt dan wel wat andere mogelijke problemen uitgesloten.

Probeer in de mogelijkheden te denken welke iemand heeft en daar je advies op aan te passen. Leuk om te verwijzen naar een paar geprinte plakkertjes om op condensatoren te plakken bij de tips en trucs. Maar dat was de vraag niet.

En als tip's en truc's alwetend was, dan kunnen we het forum wel opdoeken.

Als het een toestel van mij was wat ik graag weer betrouwbaar had willen hebben, dan waren die ERO's de eerste welke ik er allemaal uit zou knikkeren. Je weet gewoon dat deze heden te dage verrot zijn. Of het toestel dan gelijk 100% speelt is natuurlijk de vraag. Maar dan kan de topicstarter zijn vervolgvragen stellen nietwaar?

Groeten, Roland


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum