NVHR-beurs op 3 april (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 24.03.2022, 11:41 (773 dagen geleden) @ Armand
Bewerkt door Maarten Bakker, 24.03.2022, 11:54

Het aantal besmettingen is een slecht meetpunt om de ernst van het staartje van de pandemie in te schatten, aangezien besmetting om meerdere redenen in principe weinig ernstig meer is en iedereen er toch aan zal moeten geloven, ook om in de toekomst beter immuun te zijn.

Ik moet hierbij uitkijken niet dezelfde fout te maken als de voorzitter van de NVHR in het voorlaatste tijdschrift; in functie een mening en advies te geven over wat mensen vooral wel of niet moeten doen betreffende niet NVHR-gerelateerde zaken. Bovenstaande alinea komt naar mijn beste weten zo goed mogelijk overeen met de feitelijke toestand zoals waar inmiddels de meeste medici en politici het min of meer over eens zijn. Ik adviseer daarbij niemand om op basis daarvan iets te doen of te laten en eventuele meningen zijn van mij persoonlijk.

Wat de voorzitter meen ik ook schreef, was dat het minder oppertuun is om de discussie over het handelen van de vereniging buiten de vereniging om (i.e. op dit forum) te voeren zonder de vereniging erbij te betrekken. Daar geef ik hem het grootste gelijk van de wereld in.

Ik ben dus blij dat er inmiddels over gemaild is, en vermoed dat het moderatieteam deze discussie binnenkort wel van een slotje gaat voorzien.

(voor wie benieuwd is: mijn mening is dat je de regels niet last minute moet veranderen, maar ik ben niet erg stellig in die mening, ik ben al blij dat het weer kan!)


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum