Foto's NVHR-ruilbeurs 3 april 2022 (Algemeen)

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 14.04.2022, 03:29 (746 dagen geleden) @ Bert Knoop
Bewerkt door Maarten Bakker, 14.04.2022, 03:40

Klopt dat wel als je gaat tellen? Als in: is het in verhouding tot het totaal aantal berichten / deelnemers? Zo vaak zie ik hier ook geen NVHR notabelen meer, sinds John Hupse te vroeg is heengegaan - en hij was hier meestal op persoonlijke titel. Als je jouw indruk kunt onderbouwen zal ik de eerste zijn om het toe te geven.

En als die indruk klopt - is het dan belangrijk, of zelfs iets waar iemand consequenties aan moet verbinden? Zo heb ik bijvoorbeeld nog nooit iemand van de NVHR gezien op circuitsonline of een van de andere al dan niet historische fora die ik ook bezoek, terwijl dat eventueel ook een leuke promotie zou kunnen zijn. De NVHR is als vereniging bovendien tot niets verplicht en dit forum is niet direct de plaats om te bespreken wat we graag van de NVHR zouden zien. Er is binnenkort zelfs een algemene ledenvergadering, waar ik overweeg om toch ook maar eens heen te gaan, we zijn er tenslotte niet voor niets lid?

Ik heb verder zelf niet de indruk dat er in het algemeen enige voorkeursbehandeling of rivaliteit is tussen de fora, dus we moeten uitkijken om geen 'lore' of 'drama' te scheppen dat er eigenlijk niet is. Elk forum heeft zijn eigen karakter en eigen bezoekers, en er is een gezonde overlap. Ik kom zelf op beide fora, soms een tijd wat vaker op de buizenradioclub, soms een tijd wat minder vaak - naar gelang ik tijd over heb om op het internet rond te hangen.

AANVULLING: begrijp ik nou goed dat je als niet-lid via deze omweg inspraak vraagt in het reilen en zeilen van de NVHR? Of ben je inmiddels toch weer lid?


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum