Za. 14 mei - 'Vintage Grooves' - Nieuwleusen (Agenda)

door agenda @, 21.04.2022, 12:46 (31 dagen geleden)
Bewerkt door agenda, 21.04.2022, 12:53

Kulturhus De Spil en het Grammofoonmuseum Nieuwleusen organiseren in samenwerking met
Vechtdal FM en MEC Muziek op 14 mei een vinyl en retro-evenement: Vintage Grooves.

[image]

Onder de naam Vintage Grooves organiseert Kulturhus De Spil in Nieuwleusen en het Grammofoonmuseum Nieuwleusen in samenwerking met enkele lokale partners op zaterdag 14 mei een nieuw evenement.
Het wordt een groots opgezet ‘retro & vintage event’, waarvan het hart wordt gevormd door een beurs voor vinylplaten.

Maar ‘Vintage Grooves’ is niet de zoveelste platenbeurs. Het evenement wordt uitgebreid met verschillende andere onderdelen.
Zo wordt onder andere ook de radiobeurs 'Lichtmis' erbij betrokken.

Andere extra’s zijn: live-muziek, een live-uitzending van het regionale radiostation Vechtdal FM, een aantal oldtimers en een verzamelaarsbeurs met andere retro- en vintage- artikelen alsmede gerelateerde activiteiten voor kinderen.

De beurs zelf duurt overdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Maar dan is het feest nog niet afgelopen, want vanaf 17.00 uur is er een avondprogramma onder de naam van het ‘’Muziekcafé’’ dat overeenkomsten vertoont met de Top 2000-avond, die De Spil in de tijd vóór de coronacrisis organiseerde.
Deze avond wordt smakelijk omlijst, zo kunnen bezoekers genieten van een buffet, zodat men even lekker kan eten en ondertussen kan genieten van muziek. Vechtdal FM draait muziek uit de ‘lijst der lijsten’, afgewisseld met liveoptredens van verschillende leerlingen van MEC Muziekschool, en er is ook een pop quiz.

https://grammofoonmuseum.nl/nieuws/


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum