Koningsdag (Algemeen)

door Admin @, 28.04.2022, 21:44 (729 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Beste Hans,

Hier moet ik even iets rechtzetten. Mijn naam wordt niet genoemd, maar het klinkt wel alsof je die had willen noemen - dus is het ook aan mij om eventuele misverstanden te voorkomen.

Aan het moderatieteam (Forumbeheer) is na de overname van het beheer door mij niets veranderd en op 1 kleine verandering aan een verkoopregel na, volgen zij ook nog steeds dezelfde forumregels. Dit heb ik destijds zo met Otto afgesproken. Eventuele toekomstige veranderingen van regels of handhaving lopen ook via het team.

Ook is het team niet de hele dag actief, dus er kan wel eens een aantal uur overheen gaan. Ik grijp zelf alleen in als iets niet kan wachten tot het team ingrijpt en ik het toevallig eerder zie.

Wel kan het de vaste bezoeker opgevallen zijn dat de moderatie in de jaren vóór de overname, al langzamerhand wat minder strak is geworden. Ik heb daar geen problemen mee, de forumregels trouwens ook niet, die zijn keurig toegepast: De betreffende thread zal op slot gezet zijn voor overtreding in de meeste (niet alle) berichten van regel 1.1 (off-topic) met inachtname van de 'babbelboxclausule' regel 3.9 lid 2 (discussie hoort hier niet thuis maar het was niet nodig deze te verwijderen).

Met vriendelijke groet, Maarten Bakker, Admin

P.S. Verdere discussie graag op het forumbeheerforum, deze thread blijft gesloten.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum