NOVAK schema gezocht (Techniek Radio/TV)

door frans maessen @, lanaken, 21.05.2022, 09:32 (677 dagen geleden) @ Marc Van De Voorde

Hallo Mark en Willy,

Bedankt voor het meedenken. Ondertussen de elcos vervangen en verscheidene hele zieke condensatoren verwisseld. Nog een stuk of drie te gaan. een lampetopje opnieuw gesoldeerd en losse contacten hersteld. Hij speelt weer op de LG. MG krijg ik hier niets door maar hij werkt wel. PU ingand doet het prima. Heeft nog een poetsbeurt op en moet radio nalopen voor slechte kontakten.

Ik denk dat iemand de 1933 radio ergens na 1936, toe de 6V6 uitkwam, naar eigen inzicht, maar met kunde, nieuw heeft gemaakt :). Wanneer precies weet ik niet maar die witte elcos die met hoge drukplakband vast zaten zou misschien een teken kunnen zijn. Ik denk dat ik geen tweede kan vinden met deze lampen. Heeft dus geen nut om het schema na te tekenen omdat er geen tweede tevoorschijn zal komen.

Ik zal eens kijken welk schema er nog het meeste op lijkt. Ik laat wel weten als ik nog ontdekkingen doe. Oh ja die twee witte draadjes op de vierde foto was een aux ingang voor een pickup :). werkte wel maar ging niet via de volume-potmeter. Die heb ik maar losgeknipt.

groetjes
FRans


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum