Nieuw op het forum en vraagje over MBLE BBO846 versterker (Techniek Overig)

door Devo @, 14.05.2023, 16:36 (199 dagen geleden)
Bewerkt door Devo, 14.05.2023, 16:46

Ik zal me even voorstellen, ik ben Dennis en heb al heel lang als hobby platenspelers verzamelen, repareren en modificeren, vooral Lenco spelers.
Langzaam groeide de interesse ook uit naar vintage luidsprekers,radio's en versterkers en zo kocht ik bij een persoon in Ulvenhout een prachtige MBLE BBO 846 mono versterker die goed speelde.
Maar nu ik hem een klein jaar later weer wilde gaan gebruiken om het mooie mono geluid van 78 toeren platen te versterken, krijg ik alleen nog een beetje geluid uit de luidspreker bij de volumeknop vol open, ik gebruik een Ronette kristal element met de knop van de versterker op de PU chrystal stand.

De persoon van wie ik de versterker kocht is lid van dit forum en is zijn verzameling aan het afbouwen/verkopen en gaf aan dat hij nog weinig motivatie heeft om te repareren en gaf mij de tip mijn reparatie vraag op dit forum te zetten.

Nu is mijn vraag of iemand mij tips kan geven over wat er aan de hand kan zijn?

Maar liever nog dat er iemand in de buurt van Breda is die deze (eventueel samen met mij,ik ben behoorlijk leergierig) kan repareren, uiteraard tegen een vergoeding zodat hij weer gebruikt kan worden waar hij voor bedoeld is.

Groet Dennis


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum