Za. 07 okt. - Radio Onderdelen Markt - Assen (Agenda)

door agenda @, 16.09.2023, 14:06 (7 dagen geleden) @ Admin

Op zaterdag 7 oktober 2023 vindt de jubileum beurs “40 jaar Radio Onderdelen Markten in Assen” plaats in de Veilinghallen (Flowerdome) van Eelde.

Naast jaren actief contesten op VHF en hoger, heeft de stichting Radio Contest Groep Assen in 40 jaar tijd meer dan 60 beurzen georganiseerd op gebied van computer techniek en radio hobby. Hierdoor hebben we allerlei amateur projecten kunnen ondersteunen in de noordelijke provincies evenals de repeatergroepen in deze regio.

Deze beurs wordt gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de radio- en ATV techniek. Maar ook voor hobby enthousiasten op computer gebied, elektronica en zelfbouw is er genoeg te beleven. Er is een ruime mate van aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen in allerlei variëteit.

We gaan ook weer stands inrichten waar demonstraties worden gegeven over de mogelijkheden van radio, elektronica, mini PC’s, opleidingen en dergelijke. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.

Otto Tuil.

Bron: https://www.veron.nl/nieuws/radio-onderdelen-markt-assen-zaterdag-7-oktober/


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum