Vraag Philips 536A (Techniek Radio/TV)

door Joko @, Zundert, 30.10.2023, 06:32 (189 dagen geleden) @ henkk

Met excuses voor de late reactie. Iedereen bedankt voor de reactie. De tijd vliegt als je in een chassis aan het zoeken bent.
Henkk, het zou inderdaad wel eens kunnen dat het er helemaal nooit heeft ingezeten op het metaal is ook geen schaduw te zien, en ook niet van S40. ik ben op zoek gegaan naar foto's van restauraties op het net, om te kijken of het daar wel te zien, maar zonder succes.
De aan/ uit schakelaar / potmeter is in ieder geval vervangen door een recenter exemplaar, en en daar is wat bedrading veranderd / vervangen. Maar die is ook weer bezweken, en toen zijn de net voedingen losgemaakt en met elkaar doorgeknoopt.

Adrie, inscannen van het schema hoeft niet, dank je, het schema op P 24, op zich goed te lezen (op A3), en ik heb nog een 2e schema gevonden, ziet er recent uit, met de waardes naast de componenten. Moet het nog wel even nalopen of alles klopt.

Leo en Henk, de trimmer is dus niet nodig, maar ik meet geen weerstand op op de gloeistroomkant van de trafo, dus dat is een zorgpunt. De trafo zal wel niet zo courant zijn? En een aantal kabels zijn omwikkeld een stripmateriaal, voor afscherming, Enig idee wat dat voor materiaal is? De mantel van kabels is gebroken in de de wikkeling. Henk, hij is inderdaad niet service vriendelijk.

m vr gr

Joost


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum