Reparatie/ restauratie 634A ± Amersfoort (Gezocht)

door Laurens @, Zaandam, 11.11.2023, 12:02 (25 dagen geleden) @ Catelijne de Gooijer

Gezien er een stekker uit de jaren 2000 aan zit, kan het heel goed zijn dat ie ergens in de afgelopen 30 jaar intern al gerepareerd is. Maar het is heel goed dat je daar niet van uitgaat, en 'm niet in het stopcontact steekt.

De kast lijkt geen al te grote schade te hebben en zal waarschijnlijk nog erg mooi kunnen worden. Maar het is nogal een verschil of je 'm geheel laat politoeren, of dat je voor kaalmaken en conventioneel lakken gaat in het aantal uren dat er in gestoken moet worden.

Wat je ook doet/laat doen, ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Nog even een laatste tip: Nederland heeft veel lokale middengolfzenders waarvan je er vast wel een paar kunt horen, en 's avonds moeten er nog veel europese zenders te horen zijn.
Maar mochten die je niet bevallen - je kan een bluetooth ontvanger aansluiten op de grammofooningang achterop, en dan muziek vanaf je PC/telefoon/whatever spelen. Of een oude grammofoon aansluiten natuurlijk. Wel eentje met stalen naalden die je na iedere kant vervangt, het signaal moet veel harder zijn dan wat een modernere grammofoon kan leveren.

--
Ik neem op kleine schaal reparaties voor anderen aan voor een leuke prijs.
Stuur een mailtje bij interesse.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum