Een film maken met radiobuizen en printplaten (Algemeen)

door Justinbentvelsen @, 12.06.2024, 17:15 (87 dagen geleden)

Hallo leden van NFOR,

Mijn naam is Justin Bentvelsen, ik ben een video-kunstenaar met een voorliefde voor technologie en gadgets. Momenteel ben ik bezig met een nieuwe film van mij genaamd Dark Matter. Een film over e-technologie en de impact hiervan op de mens en aarde.

Logline van Dark Matter:
Tijdens een reis door vreemde, geleidelijk transformerende landschappen, observeren we de verschillende fases in de levensloop van een chip; als het ware de hersenen van alle slimme technologische apparaten. Echter is niets wat het lijkt in deze verontrustende trip.

Een van deze transformerende landschappen gaat een 'technologisch' landschap worden. Dit landschap gaat een maquette worden dat bestaat uit radiobuizen, printplaten en andere printplaat onderdelen waar de camera doorheen zweeft. Ik vind radiobuizen zulke bijzondere en interessante apparaten het zijn kunstwerkjes.

Mijn vraag aan jullie is of er iemand is die deze passie naar radiobuizen met mij wil delen aangezien ik via het internet wel wat radiobuizen ken maar jullie kennis is natuurlijk veel rijker dus hoor en zie ik graag hoe mooi deze kunnen zijn. Daarnaast heb ik radiobuizen nodig de maquette en uiteindelijk de film te kunnen maken. Ik hoop dat ik ze mag lenen en/of kopen en ik ga er uiteraard voorzichtig mee om. De radiobuizen zullen prachtig zichtbaar zijn op het grote doek!

Hoor graag of iemand hiervoor open staat,
Met vriendelijke groeten,
Justin Bentvelsen


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum