Wat dit nu weer is... (Techniek Radio/TV)

door Jan van weeterloo, 22.02.2008, 14:39 (5932 dagen geleden)

Ik heb een leuke plano gekocht gister, een B5X23A/01
Maar zoals het blijkbaar hoort is ook hier iets niet origineel, als ik mijn radio vergelijk met die op de site van Kees van Dijke zit er een vreemd apparaatje in:(bij Kees niet:-| )
[image]
Opschrift: Haraf Radio Den Haag, 3 pinnetjes voor aansluiting met punten 0, 3 en 5 ohm waarbij is aangesloten op 0 en 5.
Een en ander duidelijk later of bij afleveren er in gezet, tweelingsnoertje is aangesoldeerd op de speaker, loopt naar dit apparaat en dat is vervolgens weer aangesloten op de ingang die er extra is gemaakt op de achterkant. Ik vermoed dat het een manier is om mogelijk te maken dat er met een laagohmige (5 ohm??)speaker kan worden aangesloten op deze radio. Die werkt nomaal met een 800 ohm speaker. Wat kan ik hier het beste mee, er uit, laten zitten want het maakt niets uit of???
Overigens, gelukkig wel een normale prijs betaald voor deze radio, 20 euro en verder goed in orde zo te horen. Enorme laag stof er in en dat is :OK: als je bedenkt dat hij dan waarschijnlijk niet vaak open is geweest. Het was zo'n laag dat ik er een foto van heb gemaakt :-D
(houd uw zakdoek bij de hand:UD: )
[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum