Vraag over een Philips 964AS (Techniek Radio/TV)

door Hans Op den Camp @, Leusden, 21.10.2024, 20:29 (1 dag, 0 uur, 57 min. geleden) @ Hans Op den Camp

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor alle nuttige informatie tot nu toe. En ondanks dat er bijna geen oorspronkelijke Service documentatie van de fabrikant uit het voormalige Tsjecho-Slowakije over dit toestel te vinden is, ben ik toch wat verder gekomen met mijn vraag of dit leuke Philips toestel uit Praag van oorsprong een netschakelaar heeft of niet.

De meeste foto's op Internet sites die ik kon vinden tonen een chassis zonder netschakelaar. En zijn er op het chassis nergens sporen of resten van te zien, zoals een nok die een schakelaar bedient. Of sporen van bedrading.
Ook ziet de as van de linker knop voor de terugkoppeling, met of zonder nok voor de netschakelaar, er geheel anders uit.
Dus wat mij betreft is de Philips 964AS 91 jaar geleden in twee uitvoeringen geleverd:
een zonder netschakelaar en een duurdere uitvoering met. En was de handige uit/aan schakelaar op de as van de terugkoppeling gewoon een meeruitvoering.

Dus laat ik mijn super mooie Philips 964AS gewoon zoals die is, zonder netschakelaar en mijn oprechte excuses als dit topic te lang heeft geduurd......

[image]

--
Met vriendelijke radiogroet, Hans

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum