schakeldek gezocht voor CT160 (Gezocht)

door Ben Koehorst @, Maartensdijk, 23.06.2010, 20:35 (5109 dagen geleden) @ electronenbuizen

Goedenmorgen,

Mijn AVO buizentester is kapot gegaan bij het testen van een buis met 400 V anode spanning. Dank zij het artikel van Loek Riemens was het mogelijk de werking te testen van de buizentester bij een buis onder test en na een paar uur zoeken bleken twee weerstanden verbrand maar ook was van de circuitselector een schakeldek door geslagen. In plaats van oneindig was de weerstand nog maar 300 ohm. De vraag is wie heeft zo'n schakeldek beschikbaar ?

Ik heb iemand beloofd om in het komende najaar zijn CT160 op orde te brengen. Hij levert behalve een complete CT160 ook nog wat slooprestanten aan, waaronder de trafo's en nog wat losse delen. Of er schakelaars bij zijn weet ik niet, ik heb het materiaal nog niet hier. Als je het probleem rond oktober nog steeds niet hebt opgelost, help me dan even herinneren. Mogelijk kan ik je dan alsnog uit de brand helpen.

BTW,
Je spreekt over een artikel van Loek Riemens. Bedoel je daarmee misschien mijn artikel in RHT 132/133 of heeft Loek ook iets over AVO's geschreven? In het laatste geval zou ik dat graag even inzien. Waar kan ik dat vinden?

--
M.v.g.
Ben


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum