VETTE PECH (Algemeen)

door Herman, 14.05.2008, 18:19 (6001 dagen geleden)

Hallo forummers,

Anderhalve maand geleden kocht ik bij Freddy Vercruyce een nieuwe Philips AG3010 mono toonkop met 2-naalden nog in de verpakking met naalden tegen een - naar mijn idee redelijk bedrag -, geld overgemaakt en nu maar wachten, maar er kwam maar niets, oest uit België komen, dus ik dacht kan wat langer duren.
Maar er kwam niets, contact opgenomen met Freddy, hij had het geld onvangen en de toonkop verzonden.
Het einde van het liedje is dat er nooit een toonkop op mijn adres is aangekomen, maar natuurlijk op het verkeerde adres is bezorgd, en het is niet mogelijk bij TNT (is dat niet om iets op te blazen :FY: ) om het te achterhalen, het was niet verzekerd, de prijs was redelijk maar niet op deze manier, geld weg, toonkop weg.
Ik ben er best gefrustreerd over maar begijp ook dat er niets meer aan te doen is, dus als iemand nog een toonkop heeft houd ik me aanbevolen.

Groeten Herman

VETTE PECH

door freddy vercruyce @, 14.05.2008, 18:52 (6001 dagen geleden) @ Herman

maar natuurlijk op het verkeerde adres is bezorgd, en het is niet mogelijk bij TNT (is dat niet om iets op te blazen ) om het te achterhalen,
dat is straf!!!!Ze weten wel dat het op een verkeerd adres is geleverd maar kunnen niet zeggen welk adres als ik je goed begrijp.Aan welke ISO normen voldoen die lui dan
Wat ik wel begrepen heb uit onze mailings is dat ze zelfs met de bar code van mijn verzendings borderel niet konden achterhalen waar het pakket zich bevond.
Mooie bende zeg.Jammer genoeg kan ik je niet meer helpen aan een nieuwe cel.

VETTE PECH

door Stef van Aalst, 14.05.2008, 18:55 (6001 dagen geleden) @ freddy vercruyce

freddy met TNT post iets versturen is vragen om moeilijkheden jammer maar het zij zo.

VETTE PECH

door Henk Hoogendijk, 15.05.2008, 19:57 (6000 dagen geleden) @ Stef van Aalst

Ach jeetje,is het weer het klaaguurtje over TNT post??:SLP: :SLP: :SLP: Ikzelf krijg twee tot
drie pakketten per week uit alle windstreken van de wereld binnen,maar bij mij
is er nooit iets stuk of verloren gegaan.Gewoon verzekerd verzenden voor een
paar centen meer en je kunt er zeker van zijn dat het pakket ALTIJD aankomt,al
kan het soms wel een tijdje duren.Hulde aan de medewerkers van TNT post:OK: :OK: Henk (de echte):-P

VETTE PECH

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 15.05.2008, 20:39 (6000 dagen geleden) @ Henk Hoogendijk

Tsja, het is gewoon een feit dat de goedkopere pakketdiensten van de TNT niet meer zo betrouwbaar zijn als vroeger. Toen ik de daarvoor bestemde dienst vroeg om een kwijtgeraakt pakket te traceren, keken ze op track&trace of het als aangekomen stond gemeld (had ik zelf ook al gedaan) en suggereerden vervolgens dat de ontvanger me wel een poot zou hebben proberen uit te draaien en dat ik maar met handtekening voor ontvangst moest verzenden voortaan, want iets ook echt bezorgen of simpelweg navragen waar het pakket dan wel gebleven was (is notabene waar die afdeling voor is!!!) daar konden ze toch niet aan beginnen. Natuurlijk allemaal iets netter geformuleerd maar daar kwam het toch echt op neer.

Onlangs trouwens nog het verhaal van iemand die zijn pakketje wel verzekerd had verzonden, maar pas geld kreeg nadat hij zijn verhaal breed had uitgemeten op de radio (BNR, Juridische Zaken).

VETTE PECH

door Hans Op den Camp @, Leusden, 15.05.2008, 20:49 (6000 dagen geleden) @ Henk Hoogendijk
Bewerkt door Hans Op den Camp, 15.05.2008, 20:54

Hallo Henk,
Ik moet je gelijk geven, pakketjes via TNT worden bij mij altijd door een ongeïnteresseerd figuur van onbestemde afkomst in een niet TNT Volkswagen Caddy afgeleverd. En als ik niet thuis ben dan vind ik het pakket in het meest gunstige geval ergens op mijn garagepad terug in de regen. Werkelijk ongelofelijk wat dat bedrijf presteert.:FY:

VETTE PECH

door Stef van Aalst, 16.05.2008, 15:01 (5999 dagen geleden) @ Henk Hoogendijk

Ach jeetje,is het weer het klaaguurtje over TNT post??:SLP: :SLP: :SLP: Ikzelf krijg twee tot
drie pakketten per week uit alle windstreken van de wereld binnen,maar bij mij
is er nooit iets stuk of verloren gegaan.Gewoon verzekerd verzenden voor een
paar centen meer en je kunt er zeker van zijn dat het pakket ALTIJD aankomt,al
kan het soms wel een tijdje duren.Hulde aan de medewerkers van TNT post:OK: :OK: Henk (de echte):-P

Mario ik ga hier niet op in jammer van mijn tijd.:-D :-D :-D

VETTE PECH

door jan s @, Eibergen, 14.05.2008, 19:14 (6001 dagen geleden) @ Herman

vragen om een handtekening bij ontvangst. Kost 8 euries, maar dan weet je in ieder geval waar de zending is gebleven als je de bevestiging terug krijgt.
Jan

VETTE PECH

door Hans van Kampen @, Voorhout, 15.05.2008, 16:07 (6000 dagen geleden) @ Herman

Hallo Herman,

Komt natuurlijk ook weer door zo'n jonge gozer met een petje die alles even snel denkt te doen met weinig interesse voor zijn werk, en vooral maar drukken in het verkeer met het busje van de baas :FY:

O.t. maar ik irriteer mij er regelmatig aan hoe snel die bedrijfsbusjes over de snelwegen jakkeren en zo achter je zitten te drukken :FY:

Heel jammer voor je :-( maar ik hoop dat je snel een nieuwe vind.

Succes,
Hans van Kampen

VETTE PECH

door jsmit ⌂ @, Spakenburg, 15.05.2008, 16:47 (6000 dagen geleden) @ Herman

Hallo Herman,

Een soortgelijk iets heb ik ook een keer meegemaakt. Het onderdeel is toen wel in de buurt bezorgd op nummer 37 maar dan in de straat(met een totaal andere naam dan de straat waar ik woon) aan de andere kant van het plantsoen. Deze straat loopt eigenlijk parellel aan de straat waar ik woon maar dus aan de andere kant van het plantsoen. Ik ben toen gebeld door de bewoners van dat huis. Ik hoop voor je dat dit ook bij jouw is gebeurd. Dus hoezo, we letten op de straat waar we iets bezorgen....... Gelukkig is het voor mij goed gekomen, ik hoop dat dit ook voor je gebeurd.

VETTE PECH 2

door Herman, 15.05.2008, 21:25 (6000 dagen geleden) @ Herman

Hallo iedereen,

Bedankt voor jullie reactie, ik moer er eerlijkheidshalve bijvermelden dat ik al honderden items met TNT heb thuis gekregen zonder problemen, maar met twee ging het mis, waaronder die toonkop en dat was op zich een behoorlijk bedrag en daar baalde ik dus gewoon van.
Maar ja, volgende keer verzekeren.

groeten Herman

VETTE PECH 2

door Maarten Bakker ⌂ @, Haarlem / Delft, 15.05.2008, 22:22 (6000 dagen geleden) @ Herman

Eerlijk is eerlijk, het gaat vaak goed, maar er zit gewoon een inherente fout in het systeem, waardoor het risico te groot is.

Verzekeren is voor TNT een simpele manier om een duurdere dienst te verkopen, zonder dat dit wel de garantie geeft op bezorging (wat bij een antiek artikel vaak belangrijker is dan vergoeding van de waarde) of zelfs maar een garantie op vergoeding van de waarde (!).

Ik heb met bijvoorbeeld DHL nog nooit slechte ervaringen gehad, en dat deze dienst door veel van mijn leveranciers gebruikt wordt zegt misschien ook wel wat.

Een van de leveranciers die nog wel per TNT verstuurt, doet dat tegenwoordig standaard per tekenzending (moet dus een handtekening voor gezet worden). Mogelijk geeft dat, in tegenstelling tot verzekeren, wel enige garantie op een correcte bezorging.

RSS Feed van deze thread
powered by my little forum