Toch nog goed gekomen (Algemeen)

door Matthias Meijer @, Dordrecht, 16.05.2008, 14:02 (5845 dagen geleden) @ Maarten Bakker

Track&Trace is inderdaad erg leuk....

Vorige week een afhaalbericht in de bus. Stond geen afzender op, en ik kon een paar pakketjes verwachten. Dus code ingetikt. Bleek dat pakket al een week onderweg te zijn. Als eerste in een sorteercentrum in Arnhem, toen bezorgd, paar dagen later weer in een sorteercentrum, etc. Zie onderstaande route die het pakket afgelegd zou hebben.

Uiteindelijk bleek dat alles voor 7 mei verzonnen is door de track and trace. Pakketje was op 7 mei pas verstuurd.

[image]

Maar goed, is wel aangekomen.

Over de afgelopen 8 jaar dat ik zeer regelmatig spullen per post laat komen en verzend is er welgeteld twee keer echt iets mis gegaan. Eerste keer een jaar of 6 geleden een verzekerd rembourspakket door de post afgegeven aan de geadresseerde zonder te laten betalen (en geopend, spullen gedeeltelijk eruit gehaald en retour omdat het beschadigd was....), wel snel toen vergoeding gekregen.
En nu een week of 6 geleden een boek dat nog steeds naar mij onderweg zou zijn. Ik vermoed dat dat kwijt geraakt is tussen de pakketzendingen (was als brievenbuspost verzonden). Navragen bij de TPG: formulieren invullen door de afzender. Gaat hij naar het postkantoor: formulier bestaat niet. Nou waren de kosten niet zodanig dat ik er per sé werk van wil maken om het tot de bodem uit te laten zoeken (waarschijnlijk zonder resultaat), dus ik laat het maar.

Verder zoals al eens eerder gezegd eigenlijk qua zorgvuldigheid met de omgang tijdens het sorteer- en verzendproces nooit klachten gehad. Ook een aantal bakelieten radio's die zonder enige vorm van bescherming letterlijk in een doos gepropt waren zijn heel aangekomen.
Bezorging door de 'echte' postbode is ook altijd prima, de beunhazen laten echter vaak onvolledige of onjuiste afhaalberichten achter of leveren het zonder melding bij de buren (vind ik prima, maar laat het even weten).

Naar het buitenland gaat alles in ieder geval altijd aangetekend.

Groeten,

Matthias


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum