veiling (Algemeen)

door buurjongen @, helmond, 10.02.2011, 12:02 (4849 dagen geleden) @ Auke Kieffer

Beste radio-verzamelaars,

Om te zorgen dat onze verzameling niet in de verkeerde handen valt, laten wij alles na aan een stichting van museumwoningen. Onze hele woning is ' a la jaren '30 ' ingericht. Ook is het een koopwoning, dus wij laten datalles na aan deze stichting, inckusief interieur. Zo weten wij zeker dat de collectie goed terecht komt. Ik ben kraamverzorgende van beroep. Om te zorgen dat de kinderen van de baby's waar ik nu werk ook nog iets van ' toen ' te zien krijgen, laten wij dus alles daaraan na. Ze zijn van die stichting al bij ons geweest en ze waren heel enthousiast. Ik zou het geen fijn gevoel vinden dat, alles waar je zo spaarzaam mee om bent gegaan, waardeloos wordt behandeld of dat er bepaalde mensen dikke winst op zouden gaan maken of onze verzameling uit elkaar zouden gaan halen.

Met de opmerkingen van Achim ben ik het helemaal niet eens. Door zulke handelingen blijft er niks meer over. En wij willen bijvoorbeeld niet dat iemand met deze gedachtegang zich zou ontfermen over onze kostbare collectie.

Het gaat allemaal tegen die tijd maar mooi naar die stichting en dan kijken wij vanaf een wolk ons huis in waar dan bezoekers zijn ...

Groeten van Henk.

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum