Publicatie onderzoek (Gezocht)

door Gidi Verheijen ⌂ @, Buchten, 12.02.2011, 21:14 (4847 dagen geleden) @ RR1957
Bewerkt door Gidi Verheijen, 12.02.2011, 21:21

Hallo René,

Mijn onderzoek naar de geschiedenis van het radiotoestel in WO II is beschreven in het boek "Het radiotoestel in de Tweede Wereldoorlog". Dit boek is voor geïnteresseerden nog steeds bij mij verkrijgbaar. Wie het boek in de Duitse versie wil lezen, kan ik ook zelfs bedienen.

De resultaten van mijn onderzoek aan vooroorlogse kleine Nederlandse merken, Philips (vooralsnog in beperkte vorm), Aetherkruiser en het toestel NSF4 zijn in de afgelopen periode gepubliceerd in afleveringen van het Radio Historisch Tijdschrift. In het volgende nummer van dat tijdschrift verschijnt het artikel over vooroorlogse Waldorptoestellen. In de daarop verschijnende nummers volgen artikelen over vooroorlogse toestellen van Erres en NSF (behalve de NSF4, waarover al is gerapporteerd).
Verder publiceer ik in tijdschriften als Retro-Radio (B), Hallo hallo (N) en Funkgeschichte (D) en in bladen van diverse historische verenigingen en kringen.

Publicaties in tijdschriften blijven in principe "voor eeuwig" toegankelijk. Dat geldt niet voor publicaties op Internet. Links kunnen verdwijnen of gewijzigd worden en pagina's kunnen worden weggehaald. Aan discussies op Internet neem ik deel, tenminste als ik denk een zinvolle bijdrage te kunnen leveren. Onderzoek publiceer ik bij voorkeur in tijdschriften.
De meeste serieuze verzamelaars met belangstelling voor de historie van radio zijn lid van de NVHR en ontvangen dan ook het RHT. Wie aan mijn onderzoeken meewerkt en het RHT niet ontvangt, stuur ik desgewenst kopieën van mijn artikelen toe.

Gidi


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum