philips 640A (Algemeen)

door Nico den Haak, 23.05.2008, 18:56 (5823 dagen geleden) @ Hans Op den Camp

Hoi Leo,

Nog even over de speaker, deze is ondieper dan normaal gebruikelijk was. Er lag een 640A speaker in Driebergen de laatste keer, echter de conus was in zeer slechte staat. Had ik geweten dat je haar zocht, had ik ze voor je meegenomen. Het mannetje had meer speakers in een doos liggen. Vraag me niet wie het was, weet het niet meer. Wanneer dezelfde verkoper in Hoenderloo staat, is de kans groot dat de speaker er nog is. Zulke zware opknappers worden niet gemakkelijk verkocht.

Veel succes met het project Leo, leuk dat je een radio wil opknappen waar geen mens meer brood in ziet. Buiten misschien Jan Kootstra, die heeft ook wel eens van dit soort zware projecten ;-) En dat is ook wel goed. Dat is echt hobby en liefdewerk :OK:

Bij mijn Fuga krabte ook menigheen hier op het forum zich achter de oren. Het gaf mij een beetje de indruk dat ze het ook zwaar inzagen. Inmiddels vordert de 898A gestaag, en laat ze zich weer in alle talen horen :MUS: Er is nog veel werk aan te doen, toch stukje bij beetje wordt het weer een nieuwe ;-)

Succes met de 640 Leo,

Groet,

Nico den Haak.


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum