Is dit de laatste Philips buizenradio??? (Algemeen)

door Jan van weeterloo, 31.05.2008, 06:33 (5818 dagen geleden)

Gister kreeg ik een telefoontje van een oudere vrouw die een buizenradio voor mij had... aldaar aangekomen sloeg de teleurstelling mij meteen aan, had ik daarvoor gefietst en naar 10 hoog de lift genomen?:FIR: Dit was overduidelijk een transistorradio!
[image]
Dat zij ik dus ook tegen die mevrouw, maar ze zei 'nee hoor, deze moet altijd eerst even opwarmen' Ik dus maar even de radio omgedraaid en verdraaid, er zitten minstens 4 buizen in! Hij werkt en is niet om aan te zien. Ik zei tegn die vrouw dat ik dit type niet vezamel maar wellicht ienmand anders...... (men neme maar contact met mij op, ik heb haar telefoonnummer....)
Maar wel raar, een soort jaren 60 u-tje, (nee u liefhebbers, niet beledigd zijn:-D ) het is een 22RB281/00, bereik is MG en FM en ze had de gebruiksaanwijzing er nog bij;-) .
Mijn vraag is, is dit nu echt de laatste volledige buizenradio van Philips? Ik zag minimaal 4 buizen er in (heb hem niet open gemaakt), hij heeft geen afstemoog dus met een beetje zuinigheid red hij het daar wel mee toch? Wie helpt mij uit de droom?


Berichten in deze thread:

 RSS Feed van deze thread

powered by my little forum